onsdag 10 mars 2010

PHP is Awesome-Viktig info om kursen

Några viktiga saker om kursen:
  • Kursen är nu snart halvvägs, och det finns en halvtidskursvärdering på It's learning. Jag blir jätteglad om ni fyller i den!
  • Till nästa laboration, nr 8, finns det en enkel förberedelse: lägg 5 valfria png-bilder, 5 jpeg-bilder och 5 gif-bilder i public_html/da130a/lab8/images, 150 x 150 px. Se till att filnamnen endast innehåller små bokstäver a-z samt eventuellt siffror.
  • I slutet av kursen kommer ni att göra ett programmeringsprojekt. Exakta datum för projektstart och redovisning är inte bestämda, utan kommer att diskuteras i samråd med er på föreläsningen den 15 mars. Målet är att lägga projektredovisningen så att den inte krockar med redovisningar/tentor i andra kurser.

2 kommentarer:

  1. Hallå! Det finns en skitful, men gratis och jävligt bra iPhone-app som tvättar whiteboardbilder. Sök på "WBC Lite" i appstore om du har en iPhone och är intresserad! Exempel: http://molnagenten.wordpress.com/2009/10/01/overlevnadsstrategier/

    SvaraRadera
  2. Tack för info! Tyvärr har den försvunnit från app-store (eller bytt namn). En kollega berättade om den för ett tag sedan, han hade laddat ned den, men den var borta.

    SvaraRadera